Nieuwsbericht

ZomerFeest 2019: warm en afwisselend

ZomerFeest 2019: warm en afwisselend

Het ZomerFeest 2019 was inderdaad zomers. Net als vorig jaar zochten veel mensen de schaduw op van de grote bomen bij de Dorpskerk. Wellicht door de hitte en ook wel door het voetbal op televisie, viel de opkomst ’s middags een beetje tegen. Maar er was ook veel te genieten op het vernieuwde feest.

De autoshow leverde een hoop blije gezichten op. Dat gold zowel voor de bezoekers als voor de trotse bezitters. Een Rolls-Royce, een Skoda cabriolet, verschillende Citroëns en een hoop klassieke Amerikanen. De Dorpsstraat stond er vol mee. Aan het eind van de middag was er verloting, waarbij de autobezitters kans maakten op leuke prijzen.

De Watertoren werd door bijna honderd mensen bezocht. De openstelling van de toren werd verzorgd door de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht.

De Historische Vereniging Barendrecht was tevreden over het aantal bezoekers van hun tentoonstelling. In de Dorpskerk werd de ‘modeshow’ van dominees-kledij goed bezocht.

De optredens vonden voor het eerst plaats op drie kleine podia, in plaats van één groot podium op het Doormanplein. Die verandering zorgde voor een veel intiemere sfeer

Ga terug