Nieuwsbericht

WinterFeest met grote kerstmarkt

Winterfeest 2012

Op 15 december zal het 4e WinterFeest worden georganiseerd in de kern van het oude centrum van Barendrecht.
Na een succesvolle Winterfeest op 10 december 2011 heeft de organisatie bij de evaluatie van het eveneens succesvolle ZomerFeest op 30 juni jl. weer plannen gemaakt voor het komende WinterFeest.

Evenals in 2011 zal een kerstmarkt in de buitenlucht worden gehouden die, naar de organisatie hoopt, 2x zo groot zal zijn als vorig jaar. Daarnaast zullen uiteraard in de Dorpskerk, Snuffelmarkt en Ontmoeting, bij de Historische Vereniging en in de Watertoren allerlei activiteiten worden georganiseerd .
Ook op het Doormanplein zal van 12.00 tot 20.00 uur non-stop live muziek te horen zijn, met om 19.00 uur de traditionele volkskerstzang, voorafgegaan door de lichtjesoptocht door de wijk.
Als klapper van 20.00 tot 21.00 uur weer een prachtig optreden in de feestelijk verlichte Dorpskerk.
Er zullen nog een aantal nieuwe attracties bijkomen, maar die moeten eerst verder worden uitgewerkt, een en ander hangt natuurlijk samen met het budget dat de organisatie weer weet te verzamelen bij de sponsoren.
Over al deze zaken wordt u over enkele weken weer volop geïnformeerd.
Heeft u interesse voor een kraam op de buitenkerstmarkt dan kunt u dit mailen naar Maria Prooi: kraam@winterfeestbarendrecht.nl

Ga terug