Nieuwsbericht

Snuffelmarkt woensdagavond 19 juni open

De Snuffelmarkt is te vinden achter de Dorpskerk/Watertoren aan de Dorpsstraat.

Elke derde woensdag van de maand is de Snuffelmarkt geopend in de avonduren. De eerstvolgende keer is dat op 19 juni van 18.30 tot 20.30 uur.

Tijdens deze openingsuren zijn er speciale acties. Zo zullen alle boeken met een gele sticker voor € 0,50 worden verkocht en is alle kleding te koop voor € 1,00. Deze aanbieding is alleen geldig op de woensdagavond. Verder is er een grote diversiteit aan artikelen, variërend van serviesgoed tot spellen en puzzels, boeken en platen en nog veel meer, tegen een schappelijke prijs.

Op zaterdag 29 juni doet de Snuffelmarkt weer mee aan het jaarlijkse ZomerFeest. Voor mensen die de Snuffelmarkt nog niet kennen een mooie gelegenheid om eens een kijkje te komen nemen. Uiteraard kan dit ook op elke zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. De Snuffelmarkt biedt dan tevens gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie, thee of fris.

De Snuffelmarkt is te vinden achter de Dorpskerk/Watertoren aan de Dorpsstraat. De opbrengst is voor het onderhoud van de Dorpskerk.

Ga terug