Nieuwsbericht

Snuffelmarkt brengt 10.439 euro op

De Snuffelmarkt achter de Dorpskerk

In 2017 heeft de Snuffelmarkt 10.439 euro bijeengebracht. Deze opbrengst is door de dankbare kerkrentmeesters van de Dorpskerk gebruikt voor de restauratie van het stucwerk in de toren van de kerk. De opbrengst in 2017 is iets meer dan die in 2016.

Extra opening

De enthousiaste medewerkers van de Snuffelmarkt hopen in het nieuwe jaar elke maand een extra avondopening te houden. Dit zal niet zijn elke tweede woensdag van de maand zijn, zoals eerder is aangekondigd. Het wordt elke derde woensdag van de maand. De eerstkomende avondverkoop is op woensdag 17 januari van 19.00 tot 21.00 uur.

“Natuurlijk kunt u ook op elke zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur binnenlopen in de Snuffelmarkt, niet alleen om spullen te brengen of te kopen, maar ook is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de gezellige koffiehoek. Wees welkom”, aldus de medewerksters van de Snuffelmarkt.

De Snuffelmarkt is te vinden achter de Dorpskerk/Watertoren aan de Dorpsstraat te Barendrecht. De opbrengst is ook in 2018 voor het onderhoud van de Dorpskerk, het oudste gebouw van Barendrecht.

Ga terug