Nieuwsbericht

Programma ZomerFeest 2019 is rond

Het bestuur van de Stichting Evenementen Dorpskern Oud-Barendrecht (SEDOB) vergadert over het ZomerFeest. (foto: Arco van der Lee)

Van de opening door de burgemeester tot de laatste klanken van de optredens. Het programma voor het ZomerFeest op zaterdag 29 juni is rond. Woensdag legde de organisatie er de laatste hand aan.

Nieuw dit jaar is de autoshow in de Dorpsstraat. De aanmeldingen komen nog binnen. Geschat wordt dat 35 eigenaren hier trots hun klassieke auto komen tonen.

Er is muziek op drie podia. Ze staan voor Heuvelsteyn, op het Doormanplein en op het pleintje voor de Dorpskerk. Voor de invulling wordt onder meer gezorgd door Cultuur Locaal en Harmonievereniging Barendrecht.

Het Doormanplein is de nieuwe locatie van de ZomerMarkt. Hier zijn verschillende kramen te vinden. Ook de gemeente is op het plein aanwezig.
Er zijn weer activiteiten voor kinderen, knutselen in De Ontmoeting en varen met modelboten. Traditiegetrouw is ook de Watertoren open voor bezoekers.

De komende weken komen meer details naar buiten over het feest. Meer informatie over het ZomerFeest is te vinden op www.zomerfeestbarendrecht.nl.

Ga terug