Nieuwsbericht

Laurens Trio geeft concert in Dorpskerk

Laurens Trio

Op zondag 22 september start nieuwe het concertseizoen van Stichting Barendrecht Klassiek. Dat gebeurt met een concert verzorgd door het Laurens Trio.

Lieselotte van Tol, piano, Diederik van Wassenaer, viool en Belén Méndez Valledor, cello zullen van L.van Beethoven het Gassenhauer Trio en van Dvorák het Piano Trio Dumky ten gehore brengen. Beide componisten behoren tot hun kernrepertoire.

Ieder apart hebben deze talentvolle musici al een behoorlijke staat van dienst, internationaal en op een breed muzikaal vlak en als trio bundelden ze hun talenten. Sinds ze elkaar ontmoetten op de Codarts Hogeschool voor de Kunsten geeft het Laurens Trio regelmatig zeer gewaardeerde concerten op verscheidene concertlocaties in Nederland.

De aanvangstijd voor het concert in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146, naast de watertoren) is 12.00 uur. Het programma heeft geen pauze. Er is vooraf koffie en thee.

De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn meer dan welkom. De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren. Informatie: www.barendrechtklassiek.nl of (0180) 619113

Ga terug