Nieuwsbericht

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

In de Maranathakerk aan de Dorpsstraat 178a wordt dinsdag 2 oktober van 19.00 tot 20.30 uur een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden.
Tijdens de beurs wordt kinderkleding verkocht in de maten 68 t/m 188. Ook speelgoed (geen knuffels) en baby-uitzetspullen (geen meubels) kunnen worden ingeleverd.
Wegens ruimtegebrek mag deze beurs slechts 1 jas per verkoopnummer ingeleverd worden.
Het inleveren van de spullen is op maandagavond 1 oktober van 19.00 tot 20.00 uur. Ophalen is op woensdagavond 3 oktober van 19.00 tot 20.00 uur.

Wil je meedoen met de beurs, dan kun je een verkoopnummer aanvragen. Dit kan alleen per e-mail (kledingbeursbarendrecht@gmail.com). Er worden maximaal 80 verkoopnummers uitgegeven.  Per persoon (per e-mail) mag slechts één verkoopnummer aanvragen worden. Per verkoopnummer mogen 40 artikelen ingeleverd worden.

Voor inlichtingen kan gebeld worden met 0186-600006. 

De spelregels van de beurs:

  • Verantwoordelijkheid: De medewerkers van de kledingbeurs evenals de Nederlands Gereformeerde kerk in Barendrecht zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken en/of beschadigen van de ingeleverde artikelen. Na het ophalen van de artikelen kan niet meer over uw opbrengst worden gediscussieerd. Niet-opgehaalde spullen en/of opbrengst zijn voor het goede doel.
  • Te verkopen artikelen: Tijdens de beurs kan najaars- en winterkleding ter verkoop aangeboden worden voor kinderen in de maten 68 t/m 188. Ook mag er speelgoed en kleine baby-uitzetspullen verkocht worden. Vanwege ruimtegebrek willen wij geen grote baby-uitsetspullen (meubels) verkopen evenals positiekleding en knuffels. Ook mag je deze beurs slechts 1 jas ter verkoop aanbieden.
  • Aantal stuks artikelen en één verkoopnummer per persoon: Per verkoopnummer mogen 40 artikelen worden ingeleverd. Hieronder vallen zowel kleding, speelgoed als uitzetspullen. Per persoon verstrekken wij één verkoopnummer.
  • Geen slechte artikelen of zomerseizoen-artikelen in verkoop: Verwassen of kapotte kleding, kleding met vlekken en speelgoed dat kapot is, zullen wij niet ter verkoop aanbieden. Ook spullen die buiten het seizoen vallen, zullen wij niet verkopen (bijvoorbeeld korte broeken, t-shirts, waterpistolen).
  • Inleveren artikelen: De artikelen dien je van te voren te labelen met je verkoopnummer en een prijs. Graag bij kleding ook de maat op het label vermelden. De artikelen inleveren in een doos of tas, die je niet meer terug wilt. Kledingstukken hoeven niet met kledinghanger aangeleverd te worden. Als kleding wel met kledinghanger aangeleverd wordt, zal deze kledinghanger wel gebruikt worden tijdens de beurs, maar niet meer teruggegeven worden.
  • Opbrengst voor Red een Kind: De opbrengst van de verkochte artikelen is voor de aanbieder zelf. 10 % van uw opbrengst zullen wij echter inhouden. Ook rekenen wij €1, - per verkoopnummer. Bij de koper zullen wij boven de door u gestelde prijs van het artikel nog 10% extra in rekening brengen. De opbrengst van de beurs is bestemd voor Red een Kind.
  • Rode stip: Je kunt ervoor kiezen om de niet-verkochte artikelen bij ons achter te laten. Dit kun je aangeven door op de artikelen een rode stip te plaatsen. De kleding gaat naar Roemenië en het speelgoed naar een weeshuis en school in Tanzania.

Ga terug