Nieuwsbericht

Harmonie tevreden over ZomerFeest

Harmonie tevreden over ZomerFeest (foto: Harmonievereniging Barendrecht)

Harmonievereniging Barendrecht kijkt tevreden terug op het ZomerFeest. Dat blijkt uit het verslag dat we van de vereniging ontvingen.

Op zaterdag 29 juni zijn weer een flink aantal leden van Harmonievereniging Barendrecht actief geweest bij optredens op het ZomerFeest in de Oude Dorpskern. Dit keer op het Doormanpleinpodium waar het MeezingKoor, nog lekker in de schaduw, met hun optreden voor een samengestroomd publiek, het startsein kon geven na de toespraak van wethouder Reshma Roopram.

Het OpstapOrkest vervolgde samen met het BeginnersOrkestVolwassenen. Zij speelden samen en het publiek kreeg ook de gelegenheid om mee te doen.

Vervolgens speelde het LeerlingenOrkest is een mooie nieuwe fel gele outfit de sterren van de hemel. Dit orkest is momenteel het snelst groeiende orkest van de hele vereniging en bestaat uit meer dan 30 leden.

Ook de juniorslagwerkgroep DrumsAhead gaf een stukje van hun show ten gehore die zij voorbereiden voor een gastoptreden in Rockanje. De groep speelde zonder dirigent en kondigde ook zelf hun nummers aan. Een zeer zelfstandige groep dus. Deze show werd afgesloten met een workshop voor de bezoekers die mochten meedoen met de aanwezige slagwerkinstrumenten.

Het optreden van het JeugdOrkest was ook dit keer weer een groot succes met vervolgens een optreden door het AspirantenOrkest. De middag werd afgesloten door beide laatste orkesten met o.a. Arcade van songfestival winnaar Duncan Laurence in een arrangement van Ivo Kouwenhoven ( dirigent van de jeugdorkesten).

Harmonievereniging Barnedrecht kan weer terugzien op een zeer geslaagd ZomerFeest.

Ga terug